Hejoka vzw

HEJOKA is de samenwerking tussen Henk Dewitte (ergotherapeut en leraar), Leen De Vuyst (psychotherapeut en master communicatiewetenschappen) en medewerkers. Samen zorgen zij voor inspiratie, ondersteuning en begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen. De bouwstenen zijn therapie, natuur, beweging, ceremonie, creativiteit.

Hejoka is zowel een vzw als een groepspraktijk. In de groepspraktijk worden kinderen en volwassenen begeleid via ervaringsgerichte methodieken.

Daarnaast organiseert Hejoka groepsactiviteiten in de natuur. Voor kinderen zijn er de jaarlijkse zomerkampen in het bos. Voor jongeren is er de 12+leiderschapstraining en de Making of Men-overgangsrite. Voor mannen zijn er mannengroepen en -weekends. Voor meisjes en vrouwen zijn er overgangsrites en vrouwencirkels gepland. Het uitgangspunt in de hele werking is vertrouwen, vertrouwen in ieders potentieel om te groeien in verantwoordelijkheid, verbinding, kracht en kwetsbaarheid.
Hejoka draagt de jarenlange expertise uit naar hulpverleners in de vorm van lezingen, coachings en vormingen.
Op de studiedag zal Henk zowel een lezing geven als een workshop begeleiden rond jongens begeleiden naar volwassen mannelijkheid.

Locatie Hejoka groepspraktijk: Gevaartsestraat 48, 8020 Oostkamp

Meer info op de website van Hejoka

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.